Sport

Tovább tart az ultráklabdarúgóbojkottja

Labdarúgás. Mint arról beszámoltunk: augusztus 26-án bojkottot hirdettek a szervezett szurkolói csoportok Diósgyőrben azért, mert elégedetlenek voltak az NB I.-es labdarúgócsapatnál zajló folyamatokkal, az eredményekkel.

Azóta a klubvezetés leváltotta Tajti József sportigazgatót, valamint Fernando Miguel Fernández Escribano vezetőedzőt, ugyanis a csapat a tabella utolsó helyére esett vissza. A spanyol tréner helyére Feczkó Tamás érkezett, illetve új labdarúgók is jöttek (Rui Pedro, Mirko Ivanovski) .

Az Ultras Diósgyőr mindezen lépéseket látva, válaszként vasárnap újabb bejegyzést tett közzé, amelyben többek között így fogalmaztak: „…Úgy tűnik az általunk megkongatott vészharang hangja elért a vezetőséghez, bízunk benne, hogy végre valós figyelmet kapnak a szurkolók… Ugyan az általunk kívánt teljes megtisztulás még mindig távoli, de változás szándéka látható, és talán újra lendületet, reményt adhat.”

A szurkolói közlemény szerint jelenleg csak szavak vannak, ami számukra kevés, mert ők eredményt és valódi focit várnak, és amennyiben ezek jönnek, akkor a tábor visszatér a lelátóra, de a szombati, ZTE elleni meccsen még nem. ÉM