Színek a házra, lakásba

Parkoló, rakodórámpa az udvarban  Fotó: ÉM

Parkoló, rakodórámpa az udvarban  Fotó: ÉM

A nyár mindenkiben felébreszti a vágyat a lakás és a kert kicsinosítására.

Hűség. Régen nem csak a nagytakarítást időzítették erre az időszakra az emberek, de a festést, meszelést, kisebb-nagyobb felújítási munkálatokat is – ez ma is praktikus döntés. A Borsodfesték Kft. üzleteiben (Miskolc, Király u. 5. és Zsolcai kapu 5.) a felújításhoz és festéshez szükséges termékek széles választéka vásárolható meg. A üzletekben örömmel segítenek a vásárlók számára választ találni a festési problémákkal, termékekkel, anyagfelhasználással kapcsolatos kérdésekre.

A minőségi kültéri- és beltéri falfestékeket (Trilak, Dulux, Tikkurila) több mint 20.000 színben tudják kikeverni (és később ugyanúgy, pontosan megismételni), de választhatunk a készre kevert beltéri falfestékek teljes (több mint 300 színű) színválasztékából is (Dulux, Héra Prémium, Polifarbe Platinum). Homlokzatok felújításhoz diszperziós-, szilikon- és szilikát vakolatok, polisztirol-, kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek is megvásárolhatóak, a belső munkákhoz pedig gipszkarton táblák is kaphatók.

A Borsodfesték üzletei egyszerűen megközelíthetőek akár tömegközlekedéssel is, a vásárlók részére ingyenes parkoló áll rendelkezésére, kényelmes rakodási lehetőséggel. Az üzletekben barátságos árakat találunk, bankkártyával is fizethetünk, s ha Észak Hűségkártyával térünk be hozzájuk nagykereskedelmi áron vásárolhatunk!

Festék Áruház Miskolc, Király utca 5. Tel.: 46/509-412, Festék Centrum Miskolc, Zsolcai kapu 5. Tel.: 46/506-508 www.borsodfestek.hu


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés