Jó évjárat lehet a Bükkalján is

Kézi szüret Sályban, a helyiek jó hangulatban szedték a szőlőt a határban Fotó: Tóth Balázs

Kézi szüret Sályban, a helyiek jó hangulatban szedték a szőlőt a határban Fotó: Tóth Balázs

Közepes termés és az átlagnál jobb minőségű szőlő termett idén a bükkaljai dűlőkben.

Bükkalja. Közeledik a szőlőszüret vége a Bükkalján, s idén jobb borokat készíthetnek a borászok, mint az elmúlt esztendőkben. Az idei szüret korábban kezdődött a régebben megszokottnál, de ez megfelel az elmúlt pár év tendenciájának.

– Augusztus 10. táján az Irsai Olivérrel kezdődött a szüret, majd f


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés