A halászlében főtt hallal töltött káposzta győzött

Kitűnő ételek készültek a Tisza-sziget bográcsaiban FOTÓK: BUJDOS TIBOR

Kitűnő ételek készültek a Tisza-sziget bográcsaiban FOTÓK: BUJDOS TIBOR

Tiszaújvárosi Hagyományőrző Tiszai Halászléfőző Fesztivál: finom ételek, jó hangulat.

Tiszaújváros. Bogrács, fakanál és pálinka. Bede Róbert sztárséf, a VI. Tiszaújvárosi Hagyományőrző Halászléfőző Fesztivál zsűrijének elnöke az előbb említett dolgok hármas egységében látta a bográcsos főzés mibenlétét. A főzőversenyen induló baráti csapatok pedig igyekeztek is mindhárom tényezőt max


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés