Kétszer kelesszük a farsangi fánkot

Sokak egyik kedvenc édessége a fánk, Nikola és Ákos is közéjük tartozik  Fotó: Kozma István

Sokak egyik kedvenc édessége a fánk, Nikola és Ákos is közéjük tartozik  Fotó: Kozma István

A farsangi ízek alapja az alkoholos összetevő, mert a jelmezes ünnep a mulatozás időszaka.

miskolc. A legtöbbek által kedvelt farsangi fánk összeállításában Cserei Lászlóné Hős Piroska szakács, szakoktató segítségét kértük, aki a Luxemburgban november 24-e és 28-a között megrendezett szakács-világbajnokságon egyéni indulóként bronzérmes lett. A Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés