Kincsem, gyömbérrel és kecskesajttal

A zsűri megkezdi a miskolci gluténmentes pizzakülönlegesség szemrevételezését. Jobb szélen az alkotó: Behinya Gabriella  Fotó: magánarchívum

A zsűri megkezdi a miskolci gluténmentes pizzakülönlegesség szemrevételezését. Jobb szélen az alkotó: Behinya Gabriella  Fotó: magánarchívum

Világverseny, hazai színekkel és ízekkel – miskolci adalékok a pizzakultúrához.

Ízvilág. Van-e olyan, amit soha, de soha nem tennének feltétként a pizzára, kérdezem. A pizzakészítés megengedi – bizonyos szempontból el is várja – a kísérletezést, de azért mindent nem visel el. A minőségre esküsznek, a friss alapanyagokra. Az olasz vonalat képviselik, de saját receptjeikben ottho


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés