Régi-új ünnepi ízek

Az idei versenyünk nyertes receptje Rozgonyi Renáta báránypörköltje medvehagymás-juhtúrós rétessel. Az étel elkészítésének módja magazinunkban olvasható  Fotó: Kozma István  
Az idei versenyünk nyertes receptje Rozgonyi Renáta báránypörköltje medvehagymás-juhtúrós rétessel. Az étel elkészítésének módja magazinunkban olvasható Fotó: Kozma István  

Ágnest már az új receptkönyvünk is megihlette, abból is választott a menühöz.

Miskolc. Fiánál értük el Sándorné Tomorszky Ágnest. Mint kiderült, már javában készül a húsvétra: ez alkalommal viszont nem itthon, Miskolcon, hanem a fővárosban, gyermekénél, és annak menyasszonyával töltik az ünnepet. Ágit annak apropóján kerestük, hogy receptje bekerült húsvéti magazinunkba. Több


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés