Cukor helyett itt a sztívia, a természetes édesítőszer

A sztívianövény leveleit levágva kitűnő és egészséges édesítőszerhez jutunk Fotók: ÉM

A sztívianövény leveleit levágva kitűnő és egészséges édesítőszerhez jutunk Fotók: ÉM

A jázminpakóca természetes, növényi édesítőszer, mely akár 250–300-szor is édesebb lehet a cukornál.

Kertész. A sztívia Dél-Amerikában őshonos, az indiánok és leszármazottaik már évszázadok óta termesztik jótékony élettani hatásai miatt. Nem kell azonban Paraguayban vagy Brazíliában élnünk ahhoz, hogy mi magunk is termesszük ezt a növényt, hiszen rendkívül alkalmazkodó, Floridától Japánig mindenhol


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés