Ahány szakács, annyi lecsó

Készül az Észak-Magyarország lecsója, az üstnél balra Zöldi Imre, mellette Ádám János Fotó: Bujdos Tibor

Készül az Észak-Magyarország lecsója, az üstnél balra Zöldi Imre, mellette Ádám János Fotó: Bujdos Tibor

A lecsó a konyhaművészet nagykönyvében legalább annyira megfoghatatlan étel, mint a halleves.

Konyha. Több országban van nagy hagyománya – eredetileg balkáni étel, de Magyarországon már a nemzeti gasztronómia egyik alapköve – és persze mindenütt másképpen készítik el. Hazánkban számos fajtája megtalálható, és csakúgy mint a halászlé esetében, a különböző elkészítési módok hívei is heves vitá


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés