Már készül ünnepi magazinunk olvasóink karácsonyi receptjeiből

Akik lefőzték az ételeket: Balról: Kokavecz Sándor, Csontos Norbert, Gibok Mónika, Bába Norbert, Vécsey Renáta, Kovács László, Keresztes Tímea, Kollár Tamás, Butykai Áron, Mayer Krisztián.  Fotó: Ádám jános

Akik lefőzték az ételeket: Balról: Kokavecz Sándor, Csontos Norbert, Gibok Mónika, Bába Norbert, Vécsey Renáta, Kovács László, Keresztes Tímea, Kollár Tamás, Butykai Áron, Mayer Krisztián.  Fotó: Ádám jános

Bátor kísérlet és a hagyományos ízek ötvöződnek a finomságok között.

Miskolc. „Egyre bátrabbak a háziasszonyok”, összegez Vécsey Renáta, a Dűlő étterem vezetője, amikor az ünnepi magazinunkba bekerülő receptekről kérdezzük. A miskolci Népkert közelében levő Dűlő készítette el ugyanis az ételeket,  látványosak lettek. „Bátrabbak, hiszen mertek különleges alapanyagokho


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés