Interjú: Várvizi Péterrel, a miskolci Végállomás tanácsadó séfjével

„Egy frissen letépett paradicsom is lehet a Kánaán”

Várvizi Péter: Egyetlen célom volt: minél több szakmai tudást magamba szívni
Várvizi Péter: Egyetlen célom volt: minél több szakmai tudást magamba szívni

Miben különbözik a harcsapaprikás túrós csuszával a harcsapaprikástól túrós csuszával?

Miskolc. Várvizi Péter, a miskolci Végállomás étterem tanácsadó séfje hét éven át tanulta a szakmát Franciaország leghíresebb éttermeiben.

 

Hogyan került Miskolcra?

Várvizi Péter: Megkerestek az étterem tulajdonosai, hogy egy tanácsadó séfre lenne szükségük, aki segítené a szakmai munkát: kérdezték, n

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés