Mi kerül a húsvéti asztalra?

A méretes füstölt hússal az egyik Unió Coop üzletben fotóztuk le Jandó Renáta eladót  Fotó: Kozma István

A méretes füstölt hússal az egyik Unió Coop üzletben fotóztuk le Jandó Renáta eladót  Fotó: Kozma István

Nemcsak az ünnepi trakta a fontos szempont, hanem az ára is.

Miskolc. Az étkezést illetően ahány ház, annyi szokás egyébként, de a húsvéti étrendben meglehetősen nagy az átfedés az egyes családok között. Ez derült ki, amikor az ünnepre bevásárló embereket kérdeztünk: mit és mennyiből főznek.

Az egyik ilyen alap a töltött hús, amelyet Marika egy-másfél kilós se


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés