Szakács fronton is abból kell főzni, ami van: elszipkázzák a munkaerőt

„Lehet, hogy nem egy helyen fogunk dolgozni, az nem baj, csak ne legyünk túl messze egymástól...” Fotó: Kozma István

„Lehet, hogy nem egy helyen fogunk dolgozni, az nem baj, csak ne legyünk túl messze egymástól...” Fotó: Kozma István

Ha nem jut szakképzett szakács a balatoni vendéglátóhelyre, akkor leegyszerűsítik az étlapot.

Miskolc, Siófok. A folyosóról pótolták a székeket, mert zsúfolásig megtelt az az iskolai terem, melyben munkaerő-­toborzást tartottak szerdán délután Miskolcon.

A balatoni idénymunkákra szakosodott fejvadász cég elsősorban eladókat, konyhai kisegítőket, szakácsokat, felszolgálókat keres az ország töb


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés