Ünnepi receptmagazin: kik lettek a díjazottak?

Körössy Kálmán Venesz József-­díjas mesterszakács volt a zsűri elnöke Fotó: Ádám János

Körössy Kálmán Venesz József-­díjas mesterszakács volt a zsűri elnöke Fotó: Ádám János

Hamarosan ­megjelenik legújabb ­Sütés-főzés az Északkal ­receptmagazinunk!

Miskolc. Olvasóink legjobb receptjeit gyűjtöttük egy csokorba: ezúttal húsvéti előételeket, leveseket, főételeket, és desszerteket talál kiadványunkban. A 68 oldalas színes receptfüzet jövő héttől kapható az ügyfélszolgálatunkon és a megyei árus­helyeken. A kiadvány összesen 60 – megyénként 20 – éte


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés