A böllérkirály titkos tanácsa

Bő fokhagyma, fűszerek és szívvel készüljön – ez a jó hurka receptje Fotó: Bujdos Tibor
Bő fokhagyma, fűszerek és szívvel készüljön – ez a jó hurka receptje Fotó: Bujdos Tibor

A jó kolbász titka: bő fokhagyma, fűszerek és szívvel készüljön. Na meg persze, sok legyen.

ónod. Már kora délelőtt tekeredett a kolbász, hurka, vaslapon sült a pecsenye, friss, ropogós tepertőt kínáltak a vendégeknek. A színpadon koncertek és tai chi bemutató. A színpad előtt pedig hasonló ellazult mozdulatok, igaz, azokat az egymás után elfogyasztott szúrópálinka okozta. Jó hangulat, jó


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés