A kenyéripar nem „sikérsztori”

A kenyérkészítés egyik kulcskérdése a megfelelő kemence, ahol jól át lehet sütni a tésztát  Fotók: Dreamstime

A kenyérkészítés egyik kulcskérdése a megfelelő kemence, ahol jól át lehet sütni a tésztát  Fotók: Dreamstime

Augusztus 20-a közeledtével szakembereket kérdeztünk arról, mi a jó kenyér titka.  

Miskolc. Félbarna, búza, kovászos, szeletelt, rozsos vagy magvas? A kenyér minőségét nem a fajta határozza meg. Arra, hogy milyen a jó kenyér többféle választ is adhatunk. Fogyasztóként a ropogós héj és a friss kenyérbél illata vonzza az embert. Gyakran a gyermekkori ízeket keressük a zacskóban.

A pé


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés