Több száz éves a menünk

Káposzta Dávid egy szép ponttyal a miskolci Búza téren. Ma főként ez a halfajta kerül az ünnepi asztalra FotÓ: Bujdos tibor

Káposzta Dávid egy szép ponttyal a miskolci Búza téren. Ma főként ez a halfajta kerül az ünnepi asztalra FotÓ: Bujdos tibor

A szenteste elmaradhatatlan fogása máig a hal. De miért?

Miskolc. Tudta-e, hogy melyik fogás miért kerül az asztalra karácsonykor? Az ünnepi menü titkai a múlt századból erednek! – derült ki a Városliget Café összeállításából. Mai tradicionális karácsonyi ételeink jó része a XIX. századi ünnepi asztalokról érkezik.

 

Semmi, csak a hal

A szenteste elmaradhata


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés