Az egy évvel ezelőtti Év sportolója-díjazottak Fotó: ÉM-archívum


Szavazzon az Év sportolóira! Döntő!Ön döntheti el, hogy kik legyenek a 2017-es esztendő legjobb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportolói, csapatai, edzője, hogy kik kapják a közönség díját hét kategóriában (utánpótlás leány, utánpótlás fiú, utánpótlás csapat, felnőtt női, felnőtt férfi, felnőtt csapat, edző). A döntőben január 15-től egy héten át háromféleképpen lehet voksolni: a digitális Észak ezen oldalán a lenti formot kitöltve, a napilapban megjelenő szavazószelvénnyel, amelyet személyesen vagy levélben az Észak-Magyarország címére (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.) kell eljuttatni, vagy a Borsod Online internetes portálon (www.boon.hu).

A döntőben a szavazatokat 2018. január 22-én, hétfőn 12 óráig várjuk. A kategóriánkénti ötös döntőben mindenki tiszta lappal indul (az elődöntőben kapott netes voksok nem számítanak és az elődöntős szavazószelvényeket sem vesszük figyelembe az eredmények összegzésénél). A győztesek azok lesznek, akik ez alatt az egy hét alatt a legtöbb szavazatot kapják.

A szavazók között a játék lezárást követően 3 darab napelemes powerbankot, továbbá 3 darab északos ajándékcsomagot sorsolunk ki, és a nyerteseket meghívjuk a díjátadó gálára.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés