Mátrai Kertcentrum:a kert valódi ékei

A vevő igényei szerint  fotó: ÉM

A vevő igényei szerint  fotó: ÉM

Fából az tud jól dolgozni, aki „jóban van” a fával.

Hűség. Mátrai Zoltán, a Mátrai Kertcentrum tulajdonosa elmondhatja ezt magáról: Répáshután született, így gyerekkorától, a családi tradíciókba belenőve tanulta és szerette meg a famunkákat.

Jóformán minden kapható (vagy megrendelhető) itt, ami egy kertbe csak kell és fából készül. (Illetve kőből, mert nagy a választék a kerti grillezőkből, szalonnasütőkből is.) A gyerekek örömére sokféle kerti fajátékot is készítenek, köztük csúszdákat, hintákat, játszóházikókat, és forgalmazzák a Jungle Gym gazdag választékát is.

A megrendelő kívánságainak megfelelően alakítják a kerti építmények méretét típusterveik szerint: a pavilonok, szaletlik, autó beállók, előtetők, fészerek esetén, ezért négyzetméterár van megadva az adott kivitelnek, anyagfajtáknak megfelelően. Hasonlóan gazdag a kerti fabútorok kínálata is a rönkökből kifűrészelt székektől a hintaágyig, a rönkasztaloktól a díszkútig terjed, és egyéni ötleteket is szívesen megvalósítanak. Természetesen vállalnak klasszikus ácsmunkát, azaz épületek magastetőinek kivitelezését is. Mátrai Zoltán Bramac rendszermesteri minősítéssel is rendelkezik, és Bramac cserépforgalmazó, így komplett tetőket is készítenek a felméréstől kezdve a kivitelezésig.  ÉM

Észak Hűségkártyánk

magastetők kivitelezésénél,

játszótéri, kerti fajátékok megrendelésénél

5% kedvezményt biztosít.

Mátrai Kertcentrum Miskolc,

Kiss Ernő u. 15–17.

30/974-4262

www.matraikert.hu


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés