Irány Gesztely, iránya Poroszkai Étterem!

Ha jót és olcsón akar enni, akkor irány Gesztelyben a Poroszkai Étterem.

Hűség. Miskolctól alig 20 kilométerre Gesztelyben 2008. május 1-én nyitotta meg kapuit a Poroszkai Étterem és Söröző. Azóta változatos étel és ital kínálattal kedveskednek a vendégeknek, folyamatosan frissülő étlapjukat tradicionális ételek és a modern konyha remekei is színesítik. Az ide látogatókat egy ízlésesen berendezett terem fogadja.

A klasszikus sültek mellett nagy kedvence a visszatérő vendégeknek az ördöglángos, ami egy finomságokkal töltött tócsni tészta, rafináltan fűszerezve. Az ördöglángos mellett a finom, friss és bőséges tálak is igencsak csábítóak. Az étlap pizza fejezete nem kevesebb, mint 36 pizzát kínál – közte a ház specialitását, a Poroszkai pizzát.

Az étterem mellett tágas (és ingyenes) parkoló várja az autóval érkezőket, ez igen előnyös nagyobb rendezvények (ballagás, esküvő, szakmai előadás, születésnap) esetén. Vállalják, természetesen, rendezvények lebonyolítását akár 100 főt befogadó különtermükben.

Az étterem a hét minden napján 11-től 22 óráig tart nyitva, pénteken és szombaton 23 óráig. A sörözőben totó, lottó feladására és mobil feltöltésekre is van lehetőség, vállalnak pizza, menü, valamint étel kiszállítást is. Megrendelésre hidegtálakat is készítenek, különféle árkategóriában.  ÉM

<p class="caption">Gazdag kínálatot  Fotó: ÉM</p>

Gazdag kínálatot  Fotó: ÉM

<p class="caption">Gazdag kínálatot  Fotó: ÉM</p>

Gazdag kínálatot  Fotó: ÉM

Észak Hűségkártyánk 10% kedvezményt biztosít.

Az étterem honlapján

(www.poroszkai.hu) és

Facebook oldalán megtalálják a teljes kínálatot és az aktuális akciókat. További elérhetőség: Poroszkai Étterem

Pizzéria Söröző

3715 Gesztely,

Petőfi u. 11. tel.: 46/450-061, 06-30/945-1329

 


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés