Dzsungel és Maugli játékboltok

Irány a Dzsungel!  Fotó: ÉM

Irány a Dzsungel!  Fotó: ÉM

Végre itt a gyermeknap, de mivel lepjük meg gyermekeinket, unokáinkat?

Hűség. Ebben segít nekünk Miskolc főutcájának két legrégebbi játékboltja, a Dzsungel Játékbolt (a Széchenyi utcán, a Színházzal szemben), és a Maugli Játékbolt (az Ady hídnál a Szinvaparkkal szemközti sarkon).

Ezek a boltok a vevők kedvencei több mint 15 éve, hiszen a gyermekek számára legideálisabb játékokat forgalmazzák, a lehető legalacsonyabb áron. A LEGO termékekből például a teljes választék megtalálható náluk.

A gyermeknap közeledtével különösen nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy a kiváló minőségű, a kreativitást, a képzelőerőt fejlesztő játékokon kívül az éppen legnépszerűbb játékokat is megvásárolhassák itt: sláger például a praktikus, a szülő által kormányozható tricikli, a gyermek által vezethető akkumulátoros motor, vagy nagyon jó gyermeknapi ajándék egy szép roller, egy óriás dömper, vagy egy felfújható ugráló állat. A meleg időre való tekintettel, már a polcokon sorakoznak a különböző méretű medencék is. Az általános iskolai és óvodai ballagásokra is felkészültek, hiszen nagyon sokféle kedves diplomás, sapkás plüssmaci, kutya, bagoly és egyéb állatka közül lehet válogatni.

A Maugliban és a Dzsungelben szakképzett, rendkívül felkészült, nagy gyakorlatú eladók várják a vevőket. Ők minden játékot ismernek, és készségesen segítenek kiválasztani a gyermek nemének, korosztályának és érdeklődési körének megfelelő játékot. ÉM

A Maugli és Dzsungel játékboltokban

Észak Hűségkártyával egész évben 10% kedvezménnyel lehet vásárolni.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés