Amit csak kőből ki lehet faragni

Időtálló szépségek  Fotó: ÉM

Időtálló szépségek  Fotó: ÉM

Az Ujj Stone Kft. Bőcsön­­­­ várja ügyfeleit, megrendelőit.

Hűség. Az Ujj Stone szinte bármit magas színvonalon valósít meg kőből, ami csak technikailag lehetséges. A paletta igazán széles körű. A szalonnasütőtől kezdve az ablakpárkányokon, mosdó- és konyhapultokon, kerítésfedlapokon, -kalapokon át egészen a kriptakészítésig, sírkőfelújításig, és természetesen új sírkő készítéséig terjed a kínálat. Mindezek mellett egyedi igények megvalósítását is vállalják, műkőből, gránitból és márványból egyaránt. Saját rajz vagy fénykép alapján kézzel faragott sírkőemlékek készítését is el tudják végezni. Borsod megye teljes területén vállalnak munkát, a legtöbbet Miskolc és 40 km-es vonzáskörzetében készítették eddig, így referenciamunkáik több helyen is megtekinthetők.

3 évvel ezelőtt a vállalkozás tovább bővítette tevékenységi körét, műanyag nyílászárók beépítésével. Vállalják régi nyílászárók bontását, elszállítását, az új nyílászárók beépítését, teljes körű helyreállítást, redőnyök, szúnyoghálók készítését.

Fontosnak tartják, hogy a vásárlók ne csupán az elkészült termékekkel legyenek elégedettek, hanem az árakkal is, ezért gyakran hirdetnek akciókat. Az Észak Hűségkártyánkra könyöklők és konyhapultok készítéséből tudnak 5% kedvezményt biztosítani. Emellett egyéb akciókkal is kedveskednek a vevők részére.  ÉM

Ujj Stone Kft.

3574 Bőcs, Dózsa György u. 9. Tel.: (30)898-0905
ujjstone@gmail.com

Cikk 63 / 79

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés