Waldhauser Optika: minőség és megbízhatóság

A Zeiss márka kötelez Fotó: ÉM

A Zeiss márka kötelez Fotó: ÉM

A Zeiss márkanév összeforrott a minőséggel és megbízhatósággal.

Hűség. Miskolcon a több mint három évtizede működő családi vállalkozás, a Waldhauser Optika forgalmazza a nagy hagyományú optikai cég szemüveglencséit.

Waldhauserné Bodnár Mariann: „Örömmel és nagy odafigyeléssel foglalkozunk ezzel a kitűnő márkával, úgy gondoljuk, hogy a név bennünket is kötelez. Igazi családi vállalkozás vagyunk: nagyfiunk és lányunk is az optikus hivatást választotta. A Zeiss termékek minőségiek, az ár/érték arányuk igen jó. Árulunk alacsonyabb árfekvésű lencséket, szemüvegkereteket is, de a minőségi elvárásainkból már csak vevőink érdekében sem engedünk: vásárlóink a szolid, közepes vagy éppen a prémiumkategóriából válogathatnak tetszés szerint.”

A minőségi termékek sem jelentenek megfizethetetlen árakat, ráadásul gyakoriak a különféle vonzó akciók. A Waldhauser Optika által képviselt magas színvonal és eladási kultúra az egyre népszerűbb progresszív lencséknél is tetten érhető. Ezek viselésétől többen tartanak, ezért a Waldhauser Optikánál „megszokási garanciát” adnak: aki nem tud „együtt élni” vele, kap helyette két megfelelő gyújtótávolságú szemüveget. A cégnek saját műhelye van, ahol a szemüveget javítják, alakítják, érthető módon csak a saját forgalmazású típusokat (tapasztalatuk szerint a gyengébb minőségű darabok legtöbbször sajnos javíthatatlanok).

Észak Hűségkártyánk 10% árengedményt jelent vásárláskor, kivéve a kontaktlencséket és ápolószereket, valamint az akciós termékeket.

<p class="caption">A Zeiss márka kötelez Fotó: ÉM</p>

A Zeiss márka kötelez Fotó: ÉM

Waldhauser

Optika

Miskolc, Széchenyi u. 68., 46/412-958,

http://waldhauseroptika.
latasszakerto.hu/


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés