Photocomp: nekünk marad a sikerélmény

Érdemes betérni! Fotó: ÉM

Érdemes betérni! Fotó: ÉM

Vannak dolgok, amiket jobb profira bízni: például a kazincbarcikai Photocomp-ra.

Hűség. A Photocomp-nál mindent átvállalnak tőlünk, ami nyűgös a digitális fotózásban, nekünk csak a sikerélmény marad, kézbe fogható, minőségi fotó formájában. Az üzletben bármilyen digitális adathordozóról elkészítik képeinket fényes, vagy selyemraszter papírra (transzfer-, és feldolgozási díj mentesen), ha szükség van rá vörös­szem-szűréssel már másnapra, de akár egy órán belül is. Az áraik igen barátságosak: egynapos határidővel, 200 db feletti megrendelés esetén már 30 forintért megkapjuk a 9×13 cm-es, prémium minőségű fotót.

Emellett vállalnak (azonnal) szabvány biometrikus, vagy vízum igazolványkép-készítést, vagy éppen képkészítést pozitív képről. Felsorolhatatlanul gazdag a fényképes ajándéktárgyak kínálata. Nehéz olyan anyagot vagy tárgyat találni, amelyet ne tudnának fotóval díszíteni, így egyedivé varázsolni, sőt, internetes segítséggel magunknak megtervezhetjük a fényképes ajándéktárgyakat. De kaphatók itt kártyafüggetlen mobiltelefonok, SIM kártyák digitális fényképezőgépek, memóriakártyák, e-book-olvasók, mindezek tartozékaival és kiegészítőivel együtt, de készítenek bélyegzőket is.

Egyszóval, a Photocomp az a hely, ahová érdemes betérnünk, ha extra ajándék ötletünk van, vagy ha éppen nincs ajándék ötletünk!

Photocomp
fotó-multimédia-
számítástechnika

Kazincbarcika, Egressy Béni u. 48. (az OTP mellett) Tel: 06 48 412-474 http://photocomp.hu email: info@photocomp.hu

Észak Hűségkártyánk

10% kedvezményt nyújt

igazolványkép készítésénél.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés