OptiSun: mindent a szemnek

Az OptiSun Optika fő profilja a szemüveg­készítés (dioptriás napszemüveg is).

A fő profil mellett napszemüvegekkel, kontaktlencsékkel (napi, havi, éves visele­tűek) is foglalkoznak, továbbá szem-éleslátás vizsgálatot végeznek. Utóbbit szemorvos végzi, az ügyfelekkel előre telefonon (46 507 447) megbeszélt időpontban.

Vannak specialitásaik is: például a Revans polarizált napszemüveg, amely az egyik legjobb minőségű és legdivatosabb ebben a műfajban. Napszemüvegekből egyébként is széles a választékuk, a divatostól a praktikusig, a középkategóriától a Ray-Banig terjed a kínálat. Ami ugyancsak az OptiSunhoz kötődik, az a „DJV”, azaz „Dejavue” szemüvegkeret-család, ez ugyanis saját termék, saját dizájn alapján készül: fontos eleme a keret részét alkotó DJV logó. Kiegészítők is kaphatók itt széles választékban: törlőkendő, törlőkendőszett, szemüvegtok, napszemüvegtok, szemüvegzsinór, szemüveglánc. A kontaktlencsék ápolásához szükséges folyadékokat is tartanak, egyik legnépszerűbb ápolószer, amelyik műkönnyet is tartalmaz.

Hűségkártyánk ebben az üzletben 10% kedvezményt jelent a napszemüvegek, kontaktlencsék árából, továbbá (szemüvegkészítés esetén) a keret árából.  X


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés