Borbála Borkereskedés: jön a húsvét!

Az ötéves miskolci Borbála ­Borkereskedés mottója: Jó bort jó áron!

Miskolc. A város egyetlen, minőségi folyóborokat árusító üzlete, a Borbála neves borászatok, ellenőrzött pincészetek borait kínálja az ország történelmi borvidékeiről. Szekszárdról, Villányból, Egerből, Tokajból, a Balaton mellől származó minőségi borok gazdag kínálatából válogathatunk náluk. A borok kiszerelése 0.75, 1.5, 2 és 3 literes, a palackok megjelenése talán szerényebb, de a minőség első osztályú és az árak igen barátságosak. Üzletpolitikájuk a vásárlót és a minőséget állítja a központba: kedvező áron kiváló minőséget nyújtani.

Mára köztudott a mértékletes borfogyasztás előnyös élettani hatása, ehhez azonban minőségi bor szükséges: ebben is partner a Borbála Borkereskedés. A borok nagy választéka mellé – borhoz kapcsolódó – kiegészítő termékeket is árulnak a szőlőmagolajtól a szőlőmagőrleményen át a boros ajándéktárgyakig.

A Borbálánál már felkészültek a húsvétra, mert nem mindegy, milyen bor kerül az ünnepi asztalra: az üzletben nagy szakértelemmel, szívesen segítenek a vevőknek a különféle ételekhez illő borok kiválasztásában. Ízelítő a választékból (Ft./liter ár): Egri vörös száraz 550.-, Villányi vörös száraz 720.-, Abasári édes vörös 745.-, Debrői hárs­levelű fehér félédes 550.-, Tokaji furmint félédes 650.-. X


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés