Fa- és kerítésrendszerek

Minőség és választék  FotÓ: ÉM

Minőség és választék  FotÓ: ÉM

A fa ma is alapvető, ráadásul környezetbarát nyersanyag.

Mályi. A Miskolc közeli Mályi­ban található Árvai Faipari és Építőanyag kereskedésnél nagy szakértelemmel és gyakorlattal várják a vevőket tágas 8000 m2-es telephelyükön, fedett tárolócsarnokkal, 300 m2 asztalosüzemmel és faanyag szárítóval.

Fő profiljuk a fenyő fűrész­áruk forgalmazása, igény szerinti megmunkálása, amelyhez korszerű, jól felszerelt asztalosüzem áll rendelkezésre. Nagy választékban kaphatók itt MFP és OSB lapok, rétegelt lemezek, IKO zsindelyek, polikarbonát lemezek, tetőablakok és kiegészí­tők, faösszekötő elemek, bádogos termékek, fa­brikett, faanyagvédő szerek, lazúrok, stb.

A megrendelt – és kérésre megmunkált – faanyagot ­térítésmentesen kiszedik, összekészítik egységes pakettekbe és szállítójárműre rakják. ­Szívesen állnak rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással, tájékoztatással.

Ugyanitt komplett kerítésrendszerek forgalmazásával és gyártatásával is foglalkoznak: a kertektől egészen az ipari parkokig terjed a kerítéskínálatuk. A termékeink időtállóak és praktikusan, gyorsan telepíthetőek. Drótfonatok, vadhálók, táblás kerítéselemek, kapuk, illetve design kerítések széles választékban kaphatók!

Észak Hűségkártyánk (termékcsoporttól, illetve szolgáltatástól függően) 3-8 % kedvezményt nyújt. x

Információk:

ÁRVAI-KERÍTÉS
3434 Mályi, Pesti út 23. E-mail:
info@arvai-kerites.hu web:
http://www.arvai-kerites.hu/
Árvai Faipar és Építőanyag
Kereskedelem
3434 Mályi, Pesti út 23.
Tel.: (46) 529-450,
(20) 957-9060
Fax: (46) 529-449
E-mail: info@arvaifa.hu
web: http://www.arvaifa.hu/


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés