DELUXE Ablak: minőség + tapasztalat

Felméréstől a helyreállításig  Fotó: ÉM 

Felméréstől a helyreállításig 

 Fotó: ÉM

 

DELUXE Ablak Kft. a miskolci Bükk Áruházban érhető el, munkáikkal azonban szerte az országban találkozhatunk.

Miskolc. Több éves építőipari, nyílászáró szakmai tapasztalataikra támaszkodva foglalkoznak lakossági és közületi nyílászáró cserékkel, új nyílászárókkal, fő profiljuk a műanyag, az alumínium, illetve a fa nyílászárók, egyedi ajtó-ablakok, beltéri ajtók, biztonsági ajtók (pl. HiSec acélajtók), lépcsőházi portálok, üvegfalak, télikertek, garázskapuk forgalmazása és helyszíni szerelése, beépítése, mindez kedvező áron.

A kivitelezést saját, mérnökök által irányított csapatuk végzi, ebben 5-15 éves gyakorlattal rendelkező szakemberek dolgoznak, ez garantálja a minőségi munkavégzést. Természetesen a nyílászárókhoz kapcsolódó szolgáltatások (felmérés, tanácsadás, kőműves helyreállítási munkák, stb.), termékek (redőny, reluxa, szúnyogháló, stb.), egyedi kialakítását, műszaki megoldások (például hővédő, hanggátló üvegek, automatizálás…) megvalósítását is magas színvonalon végzik.

Döntően Borsod-Abaúj-Zemp­lén megyében dolgoznak a garázskaputól kezdve a külső és belső árnyékolásig, az ajtókig, ablakokig, de nagyobb munkákat akár a Dunántúlon is vállalnak. Ami a legfontosabb: az Észak-hűségkártyát felmutatóknak a műanyag nyílászárókra 5% kedvezményt adnak!


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés