Telmon-Alarmtechnika: a modern távfelügyelet

Biztonságban lehetünk fotó: ÉM

Biztonságban lehetünk fotó: ÉM

Ha riaszt a riasztó, legyen következménye is.

Miskolc. Így foglalható össze legrövidebben a védelmi stratégia, amit a miskolci Telmon Kft. (az Alarmtechnika cégcsoport tagja) kínál. A megszólaló riasztókra sajnos ma már alig kapja fel a fejét bárki is, de a Telmon által működtetett távfelügyeleti rendszer azonnal lép: saját járőrszolgálatuk, vagy a velük együttműködő rendőrség igen rövid időn belül a helyszínen van.

A rendőrséggel együttműködve végzett távfelügyelet igencsak eredményes, évente 6-7 alkalommal fognak betörőt, illegális behatolót a rendőrök. Legalább ilyen hatásos a védett épületekre, objektumokra kihelyezett, a távfelügyelet működésére figyelmeztető tábla, ami legtöbbször puszta jelenlétével megelőzi a betörést. A Telmon saját rádiós kommunikációt épített ki, ezt rendkívül nehéz (és irreálisan drága) kijátszani, nem is próbálkoznak vele. A rádiós rendszer Miskolcon és a város 15 kilométeres körzetében működik: a jövőben a megye egy részére is tervezik kiterjeszteni.

A Telmon lakások, családi házak, nyaralók, üzletek, irodák, telephelyek, raktárak távfelügyelete, műszaki berendezések állapotfigyelése mellett vállalja a legkülönfélébb biztonságtechnikai eszközök beszerelését, telepítését, a már meglévő biztonsági rendszerek, eszközök karbantartását, riasztórendszerek tervezését, és szakmai tanácsadást nyújtanak telepítők, építészek, tervezők részére.

Információk

A Hűségkártyánk a Telmon-nál 10% kedvezményt jelent biztonságtechnikai berendezések telepítésénél és távfelügyeletnél.

(Telmon Kft. Miskolc, Bocskai u. 11. 46/415-398 www.telmon.hu)


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés