Ördögpecsenye a Pokol Csárdában

„Pokoli jó” ételek Fotó: ÉM

„Pokoli jó” ételek Fotó: ÉM

A Pokol Csárda – nevével ellentétben – igencsak kellemes hely.

Felsőzsolca. A Pokol Csárda neve igen jól cseng a hagyományos magyaros, ízes ételek kedvelői körében, csendes, nyugodt helyen kínál kikapcsolódást és finom ételeket igen barátságos árakon. Miskolc belvárosától negyedórányira található, Felsőzsolcán, de ezt sem a zsolcaiaknak, sem a miskolciaknak nem szükséges magyarázni.

A Pokol Csárda kialakításánál fogva ideális kisebb-nagyobb rendezvények, fogadások lebonyolítására: bérelhető itt különterem is, zártkörű rendezvényekhez, nyáron pedig a teraszon is terítenek. E vonzó hely névadásáról annyit sikerült megtudnunk, hogy anno az egy szövetkezeti üzletlánchoz tartozó vendéglátóipari egységek neve azonos betűvel kezdődött: ide a P betű jutott, innen ered a baljós elnevezés.

A Pokol Csárdához természetesen „pokoli ételek” illenek, így természetes, hogy az étlapon a konyhafőnök ajánlata között található a „Lucifer kedvence” és az „Ördögpecsenye hasábburgonyával” is: a rendeléssel mindenesetre igyekezni kell, mert már az étlap olvasgatásától is pokoli éhesek leszünk… A súlyukra vigyázó (vagy éppen azt csökkenteni vágyó) vendégeknek persze könnyű ételeket is kínálnak, például grillezett csirkét saláta ágyon.

Jó étvágyat!  

 

Információk

A Pokol Csárdában Észak Hűségkártyánkkal 5% kedvezményt kapunk a rendezvények árából.

Pokol Csárda 3561 Felsőzsolca, Kassai u. 9. Telefon:+36 46 383 440, +36 20 9151 407 

E-mail: info@pokolcsarda.hu 


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés