„Kényszerszinglikből” boldog párok lehetnek

Segítséggel könnyebb társra lelni  fotó: Zenit 

Segítséggel könnyebb társra lelni  fotó: Zenit

 

A társkereső kifejezés helyett találóbb lenne a „társtaláló”.

A miskolci Zenit Társkereső Iroda nevében jobb lenne a „társtaláló” kifejezés használata, hiszen sokaknak sikerült már fennállásuk alatt segíteni: megtalálni az igazit, azaz a nagy ő-t.

A cég vezetője (és kitalálója) Szerényi Lászlóné: „Akkor váltam bizonyossá abban, hogy jól csináljuk és szükség van a Zenitre, amikor egyre több olyan ügyfél keresett fel, akik nem a hirdetésekből tudtak rólunk, hanem azok ajánlottak bennünket, akik itt váltak (kényszer)szingliből boldog, elégedett párokká. Sok ilyen pár felkeres később újra, csak ezért, hogy megosszák velünk örömüket, és mondanom se kell, az a legszebb, amikor hírt, fotót kapunk a kapcsolatok révén született babákról.

Módszerünk titka a személyesség és a diszkréció: ezt nagyra értékelik az interneten már sokszor, sikertelenül próbálkozók is. A személyes, de diszkrét adatfelvételi beszélgetéseken szívesen megnyílnak, jó hangulatban készülnek a bemutatkozó fotók is, melyek közül mindenki kiválaszthatja a legjobban tetszőket. Néhányuknak nem sikerül elsőre a párválasztás, de újra felkeresnek, mert megtetszett nekik ez az ismerkedési forma. Ügyfeleink a legkülönbözőbbek, minden korosztályból, minden foglalkozási ágból, élethelyzetből. Csak a céljuk közös: megtalálni azt, akivel boldogan élhetnek együtt…”

Információk

A Zenit Társkereső Irodában Észak Hűségkártyánk 20% kedvezményt nyújt. Zenit Társkereső Iroda Miskolc, Baross G. u. 17. sz. Tel: 30/445-6741. zenittarskeresoo@gmail.com

 


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés