Amit a Hűségkártyáról tudni érdemes

Mi a Hűségkártya-program?

Az Észak-Magyarország – immár kilencedik éve – Hűségkártyát ad minden régi olvasójának. A kártyával rendelkezők kedvezményes vásárlási lehetőségekhez, valamint szolgáltatásokhoz jutnak a programban részt vevő partnereknél.

Mi a program célja?

Az Észak Hűségkártya-program célja elismerni és honorálni régóta elkötelezett olvasóink és partnereink hűségét egyaránt. Kik kapnak Hűségkártyát? A Hűségkártyát automatikusan megkapja minden előfizetőnk, akinek legalább egy éve élő előfizetése van, vagy éves előfizetői szerződést köt velünk. A kártyákat terjesztőhálózatunk segítségével kézbesítjük.

Mire jó a kártya?

A programhoz csatlakozó cégek által kínált termékek árából vagy szolgáltatások tarifájából előre meghirdetett kedvezményekhez jutnak. A kártyahasználattal havonta jelentős összeget is meg lehet takarítani, így az újság előfizetési ára is megtérülhet.

Spórolhatnak

Az elfogadóhelyek aktuális listáját – a legfrissebb kedvezményekkel – a www.eszak.hu/huseg oldalunkon folyamatosan követni lehet. Az Észak Hűségkártya nemcsak az előfizetőinket jogosítja kedvezményes vásárlásra a Hűségprogramban részt vevő elfogadóhelyeken, hanem közvetlen családtagjait is.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés