Miniállatkert: Kék Lagúna Díszállat-kereskedés

Tenyérnyi cukiság  Fotó: ÉM

Tenyérnyi cukiság  Fotó: ÉM

A Kék Lagúna Díszállat-­kereskedés olyan, mint egy miniállatkert.

Miskolc. Azzal a különbséggel, hogy itt meg is vásárolhatjuk, ha valamelyik pikkelyes, tollas, szőrös élő csoda megtetszik, és haza is vihetjük. A Szinvaparkban 100 négyzetméteren (már tizedik éve) működő üzlet mágnesként vonzza a nézelődőket korhatár nélkül, az állatok szeretete ugyanis nem életkortól függ.

Félszáz akváriumban leg­alább százféle díszhal úszkál, közöttük haladó akvaristának való ritkaságok, és könnyen tartható, sőt szaporítható fajok kezdőknek – a legnépszerűbbek valamiért az elevenszülő fajok. Van itt tengeri akvárium is, hamisítatlan tengervízzel, benne a népszerű bohóchallal, melynek a virágállatokkal folytatott különös viszonyát jól ismerhetjük a természetfilmes csatornákról. De kaphatók itt szép számmal hüllők, és a különleges, enyhén borzongató házi kedvencre áhítozóknak szép nagy, szőrös pókok is. A madárvilág is képviselteti magát, közülük a nagy papagájok is (kakadu, jákó), amelyek fejlett intelligenciája a tudósokat is megdöbbentette.

Természetesen minden táplálék, kondicionálószer, alom, műszaki berendezés is kapható itt, ami csak szükséges ahhoz, hogy házi kedvencünknek hosszú és boldog élete legyen, ha már jelenlétével szórakoztat bennünket. Talán ezeknél is fontosabb, hogy felnevelésükhöz, tartásukhoz minden szakszerű tanácsot megkaphatunk az üzlet tulajdonosától, aki gyerekkora óta szenvedélyesen érdeklődik a díszállatok iránt, és gyűjti a tapasztalatokat velük kapcsolatban.

Információk

Kék Lagúna Díszállat-kereskedés

Miskolc, Szinvapark II. em.

70/324-79-43

Észak hűségkártyánk 10% kedvezményt biztosít.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés