Dzsungel és Maugli: óriási Lego-akció!

  

 

 

A karácsony a szülőknek és a nagyszülőknek egyaránt komoly kihívást jelent.

Miskolc. Nem egyszerű a lehető legjobb ajándék kiválasztása, aminek örülnek a kicsik, sokáig lekötik, szórakoztatják őket, és fejlesztik is a képességeiket. Ebben segít Miskolc főutcájának két legrégebbi játékboltja, a Dzsungel Játékbolt (a színházzal szemben) és a Maugli Játékbolt (a Szinvaparkkal szemközti sarkon). Ezek az üzletek az áraik miatt is népszerűek, hiszen közel 20 éve a lehető legalacsonyabban tartják az árakat, az Észak-hűségkártya pedig további 10% kedvezményt biztosít. A szakképzett, felkészült, nagy gyakorlatú eladók készségesen segítenek kiválasztani a gyermek nemének, korosztályának és érdeklődési körének legjobban megfelelő ajándékot, tanácsokkal, ötletekkel segítenek.

Itt a gyermekek számára leg­ideálisabb, gondosan válogatott, minőségi árukészlet darabjai fejlesztik a gyermekek kreativitását, képzelőerejét, megfigyelőképességét, ugyanakkor szórakoztatóak is minden korosztálynak: a paletta a bébicsörgőktől a legkomolyabb távirányítós kamerás drónokig, helikopterekig, vagy a felnőtteknek szóló társasjátékokig terjed. A polcokon sorakoznak a szebbnél szebb hintalovak, felfújható ugráló állatok, éneklő babák, babaházak, kastélyok, hintók, vasutak, távirányítós autók, autópályák, fajátékok, 3D puzzle-k és társasjátékok. Óriási választékot kínálnak plüssfigurákból is.

Hatalmas a Lego-választék ezekben az üzletekben: most a LEGO AKCIÓ keretében egyes Lego-termékek árából a készlet erejéig 30% kedvezményt adnak mindenkinek, nem csak az Észak-hűségkártya-tulajdonosoknak.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés