Vásároljon tökéletes hanghűséget!

Ami a hanghoz kell FotÓ: ÉM

Ami a hanghoz kell FotÓ: ÉM

A megszólalásig hasonló – szoktuk mondani, ha valami csak majdnem olyan, mint az eredeti.

Miskolc. A miskolci Sajó Hangszerbolt hangosító berendezései a megszólalás után is hasonlóak: valósághű ének- vagy hangszerhangokat hallunk vissza, csak éppen a nagyobb terekhez illő hangerővel. Ilyen egyszerű ugyanis a minőségi hangosítás célja, mégis kevesen tudják megvalósítani. A kevesek közé tartozik Sajó Tamás, a miskolci Sajó Hangszerbolt tulajdonosa, aki szívesen elárulja a receptet.

Sajó Tamás: „Egyrészt kiváló minőségű berendezéseket forgalmazunk, másrészt nemcsak felszerelést, hanem inkább hangot árulunk: azaz vevőinknek az adott hangosítási feladathoz állítjuk össze az ideális láncot – erősítőket, hangfalakat –, mert csak így lehet optimális eredményt elérni.”

Könnyű neki, mondhatnánk, hiszen ismeri az összes gyakorlati buktatót, ugyanis sűrűn vállalnak igényes hangosítási feladatokat, iskolák, templomok, művelődési házak hangosításának tervezését, kivitelezését. Emellett Sajó Tamás maga is zenész, sőt zenét tanít, így „félszavakból is értik egymást” a zenészekkel, legyen szó bármilyen technikai kérdésről, vagy éppen új hangszer vásárlásáról. Utóbbiakból is hatalmas választékkal várják a vevőket: kínálatuk felöleli az összes hangszerfajtát a billentyűsöktől az ütőhangszerekig, minden nagy márka képviselteti itt magát. Emellett stúdiótechnikai berendezéseket, DJ-felszereléseket és fénytechnikát is forgalmaznak, azaz mindent, ami egy színpadról hangban, fényben „lejöhet”. Az már csak hab a tortán, hogy hangstúdiót is működtetnek, ahol igényes zenei felvételeket készítenek.  ÉM

Információk

A Sajó Hangszerboltban Észak Hűségkártyánk 5% kedvezményt nyújt.

3525 Miskolc, Jókai u. 4. Tel.: +36 46/325-071, +36 20/440-0890

e-mail: musicsajo@gmail.com

Nyitvatartás: hétfő–péntek 9.00–17.00-ig, szombat, vasárnap zárva, ebédidő: 12–13h-ig


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés