REVOO: elegáns célszerűség

REVOO: modern fazonok  FotÓ: ÉM

REVOO: modern fazonok  FotÓ: ÉM

Egy cég arculatának fontos része a munkaruha.

Miskolc. A jó munkaruha védi viselőjét, komfortos, esztétikus megjelenése révén pedig kedvező képet alakít ki viselője cégéről. Miskolcon, munkaruházat terén meghatározó az 1997-ben alakult Revoo Kft., mely a tapasztalatait felhasználva a forgalmazás után a munkaruhagyártást is felvette a palettájára.

Busku „Axe” István cégvezető: „Modelljeink fiatalosak, a fazonvilágunk dinamikus és modern. Legnagyobb büszkeségünkre már több mint 10800 regisztrált ügyfelünk van. Vevőink többnyire az alkalmazottaik megjelenésére igényes vállalkozók köréből kerülnek ki. Ők már tudják, hogy a termelékenység egyik záloga a munkások komfortérzete.

Három éve új termékcsoport, a szerszám is megjelent palettánkon: Extol, Toya-Yato, Format, Gedore, Carolus, Tactix kéziszerszámokat, Makita, AEG, Millwaukee szerszámgépeket és Oleo-Mac fűnyírókat, fűkaszákat is forgalmazunk. Feliratozást, szitanyomást is vállalunk, a készleten lévő több mint 1000 pólóra vagy hozott anyagra is!

Partnereink rendszeresen kiemelik, hogy a kiszolgálás minősége és a rugalmasság kiemelkedő nálunk, illetve azt is szeretik, hogy több beszerzést (pl. ruha, védőeszköz, szerszám) egy helyen tudnak megejteni. Tegyen próbára minket! Reméljük, nemsokára Önt is elégedett vevőink sorában tudhatjuk!”  ÉM

Információk

A Revoo-nál Észak Hűségkártyánk 5% kedvezményt biztosít a munkavédelmi termékekből.

Próbálja ki webes ruhatervezőnket is!

Revoo Munkaruházat, Védőeszköz-szaküzlet Nyitva: hétfő–péntek 8–16, szombat 8–12

3508 Miskolc, Csabavezér u. 39. Tel.: 46/560-566 70/364-8884, fax: 46/432-000

E-mail: revoo@revoo.hu

Internet/Webáruház: http://www.revoo.hu

www.facebook.com/RevooMunkaruha


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés