Ha szakad a gurtni, hívja Fehér Mártont

A redőny fontos kiegészítő

A redőny fontos kiegészítő

Fehér Márton redőnyös: minden, ami az ablakra kell.

Miskolc. Az egyre forróbb nyarak ellen a leghatásosabb védelmet a különféle anyagú (műanyag vagy fém) redőnyök jelentik. Szemben a légkondicionálással, „ingyen működnek”, visszaverik a nap hősugarait, emellett jelentős a hangszigetelő képességük, védelmet nyújtanak a nemkívánatos látogatók ellen, nem utolsósorban igényes típusaik díszei is lehetnek az épület homlokzatának.

Ebben a műfajban ajánlott nagy gyakorlattal rendelkező, megbízható szakembert választani, mint például Fehér Mártont, aki Miskolcon és Miskolc vonzáskörzetében vállalja új műanyag redőnyök készítését és felszerelését, szúnyogháló készítését és felszerelését, párkányok készítését és felszerelését, új alumíniumredőnyök készítését és felszerelését, reluxakészítést, -javítást és -felszerelést.

Akinek van redőnye, az jól tudja, hogy a szerkezetben a gurtni a „gyenge láncszem”, cseréje hozzáértést és gyakorlatot kíván. Fehér Márton Miskolcon belül egy gurtni cseréjét 3500 forintos áron végzi (kiszállással együtt), több gurtni cseréje esetén már csak 2500 forint a darabonkénti ár. Fehér Márton honlapja (www.feherredony.hu) segít a tervezésben is: egyszerűen használható árkalkulátor segítségével, ablakunk méretének megadásával előre tájékozódhatunk, mennyibe kerül majd az új redőny nagyjából (egészen pontos árajánlatot természetesen a helyszíni felmérést követően kaphatunk).  ÉM

Információk

A redőnyös munkák árából Észak Hűségkártyánk 5% kedvezményt nyújt.

Fehér Márton redőnyös Miskolc, Lorántffy u. 11. Tel: 06-30/479-4513


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés