Géniusz: tankönyv minden mennyiségben!

Hatalmas választék

Hatalmas választék

Ha iskolakezdés, akkor tankönyv; ha tankönyv, akkor Géniusz.

Miskolc. A Géniusz a régió legnagyobb könyváruháza, a tankönyvekből és nyelvkönyvekből álló kínálata egyik legnagyobb az országban is. Az iskolakezdéssel hamarosan kiderül, hogy a gyerekeknek melyik tankönyvük hiányzik, s ezeket leggyorsabban a Géniusznál szerezhetik be a szülők. (A gyerekek 5-6%-a nem az iskolában kapja meg a tankönyveit. Ennek sok oka lehet, pl. iskolát váltott.)

Kondás Vilmos cégtulajdonos: „Az iskolák és a szülők helyzete nem egyszerű, hiszen ezernél is több tankönyv van forgalomban. A Géniusznál legtöbbször azonnal vagy nagyon rövid határidővel tudjuk pótolni a hiányt. A napokban már jönnek a szülők a cetlikkel, és webáruházainkban (www.geniusz.hu, www.geniusztankonyv.hu) is megugrik a forgalom, a külföldön dolgozó magyarok is egyre többen rendelnek komplett iskolacsomagokat. Mi álljuk a rohamokat, mert a pótrendelésekben és a hiányzó könyvek pótlásában vagyunk a legjobbak…”

A Géniusz Könyváruház magas szintű szolgáltatásával, tájékozott szakembereivel minden segítséget megad a sikeres tanévkezdéshez, iskolának, diáknak, szülőnek egyaránt! Észak Hűségkártyánk a Géniusznál is érvényes, és elfogadnak beiskolázási utalványokat hagyományos és kártya formában is (pl. Erzsébet-utalványt).  ÉM

Információk

Géniusz Könyváruház

Miskolc, Széchenyi u. 107.

Tel.: 46/412-878, 46/412-977

Webáruház: www.geniusz.hu és www.geniusztankonyv.hu

Ózdi Géniusz Könyváruház

Ózd, Vasvár u. 9.

Tel.: 48/471-700


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés