Ágnes Lakástextil Szerencsen


               

 

Szerencs szívében várja vevőit az Ágnes Lakástextil.

Szerencs. A szerencsi Ágnes Lakástextil tulajdonosa, Porkolábné Pálfalusi Szilvia igazi családi vállalkozásként működteti a csinosan berendezett és széles választékot nyújtó üzletét. Ő szolgálja ki a vevőket – újakat és törzsvevőket, mert, mint megtudtuk, utóbbiak szép számmal vannak. Porkolábné Pálfalusi Szilvia háromgyermekes családanya (két fiú egy lány). Szilvia nagylánya nevét viseli a bolt, amely 1999 óta várja a az új és régi vevőit a Rákóczi út 104. szám alatt: egy ideje már hétfőn is fél 9-től fél 5-ig.

Mit árusít az Ágnes Lakástextil? Könnyebb felsorolni, hogy mit nem, mert folyamatos a gazdag kínálat függönyökből, sötétítőkből, karnisokból, párnákból, paplanokból, ágynemű-garnitúrákból, plédekből, ágytakarókból, díszpárnákból, terítőkből, törölközőkből.

Amit véletlenül nem talál a vevő, azt igen gyorsan beszerzik számára. Amint Szilvia asszony elmondta, ez az egyik előnye az egyszemélyes boltüzemeltetésnek: sokkal hamarabb és sokkal gyorsabban utána tud menni a vevők igényeinek. (Ezért igyekszik mindig – a minőségi holmik mellett – kedvezőbb árú cikkeket is tartani.)

Az Ágnes Lakástextil rendszeres akciókkal várja vevőit, és Szilvia azokra is gondolt, akik nem szeretnek függönyvarrással bíbelődni: vállal függönyvarrást, igény esetén helyszíni felméréssel és felrakással együtt. ÉM

Információk

Ha Észak Hűségkártyával térünk be az Ágnes Lakástextilbe, bármit választunk, 5% kedvezményben részesülünk!


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés