Uraim: házassági évforduló!

Szépségek, értékek Fotó: ÉM

Szépségek, értékek Fotó: ÉM

Férfiaknak komoly kihívás méltó ajándékkal köszönteni párjukat a házassági évfordulón.

Miskolc. Ha biztosra akarnak menni, akkor ékszert választanak, ha teljesen biztosra akarnak menni, akkor a Csótai Ékszernél vásárolnak valami szépet és maradandót. Itt könnyű a választás, hiszen patinás családi cégről van szó: öt évtizede foglalkoznak arany, ezüst, drágaköves és gyöngyös ékszerek forgalmazásával, de vállalják egyedi elképzelések szerinti ékszerek elkészítését, ékszerek javítását, vésési feladatokat. Üzleteikben meglepően barátságos áron találhatunk ízléses és dekoratív darabokat.

A ballagásra is sokan vásárolnak itt monogrammal, véséssel díszített medálokat, pecsétgyűrűket (a divatos fehéraranyból is). Nehéz felsorolni a különleges kínálatot, jobb, ha betérünk az üzleteikbe, és a hozzáértő, a választást is segítő eladók elénk tárják a szó szerint gazdag választékot. A Csótainál nemcsak a hölgyek, hanem az urak is találnak maguknak egyéniségükhöz, stílusukhoz illő ékszereket, vagy éppen különleges órákat. Az ékszereket még személyesebbé teszik a vésetek: ezek formáját, tartalmát illetően csak a vevők fantáziája szab határt, a cég vésnökei minden kívánságot és ötletet meg tudnak valósítani esztétikusan és magas színvonalon. ÉM

 

Információk

A Csótai Ékszer várja régi és új vásárlóit, közöttük az Észak Hűségkártyával rendelkezőket is: a kártya (a javítás kivételével) 10% kedvezményt jelent a vásárlásnál (Vásárlásnál csak egyféle kedvezmény vehető igénybe). Csótai ékszerüzletek: Miskolc, Déryné u. 12., Kazinczy u. 4., Széchenyi u. 68.

www.facebook.com/csotaiekszer)


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés