VPV fürdőszobaszalon: minőség, szakértelem

Gazdag választék Fotó: vpv

Gazdag választék Fotó: vpv

A fürdőszoba valaha „mellékhelyiség” volt, ma a lakás dísze lehet.

Miskolc. Szép, egyben jól működő fürdőszobát nem könnyű kialakítani: a víz és a pára folytonos jelenléte fokozott igénybevételt jelent a beépített berendezéseknek, anyagoknak. A megoldás: minőség és szakértelem – már a kiválasztásnál is.

Az anyagok és berendezések körültekintő kiválasztásában nagy segítségünkre van a miskolci VPV padlólap- és csempeszaküzlet, ahol a minőség és a szakértelem egyaránt megtalálható a gazdag választék mellett. „Vállalkozásunk azt a célt tűzte ki, hogy a hazai és nemzetközi építőipari paletta legsikeresebb résztvevői által gyártott, változatos tervezésű és formavilágú csempéit, padlólapjait, ragasztóipari termékeit és fürdőszobai cikkeit hozzáértéssel és barátságos ügyintézéssel az Ön otthonába juttassa” – így szól a cég üzleti filozófiája.

A rendkívül gazdag választék egyetlen szempontból „egyhangú”: kizárólag jó minőségű burkolóanyagokat, ragasztókat, berendezéseket, szaniterelemeket, fürdőszobai kiegészítőket árulnak. A folyamatosan raktáron tartott több száz csempe és padlólap között a konzervatív, hagyományosabb ízlésű vásárló éppen úgy talál kedvére valót, mint a frissebb dizájn iránt vonzódók. Ez a választék jellemzi a csaptelepek, kádak, zuhanyozók kínálatát is. Nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő ragasztó- és fúgázóanyagokra is, valamint az apróbb kiegészítőkre, amelyek hiánya bosszantóan leronthatja a legszebb fürdőszobát is. ÉM

Információk

A VPV szaküzletben Észak Hűség­kártyánk 10% kedvezményt nyújt.

VPV fürdőszobaszalon 3528 Miskolc, Martinovics u. 8. Nyitvatartás: H–P: 08–16 h, Sz: 09–12 h. Tel.: 06-46/508-559, fax: 06-46/504-801.

E-mail: borsodep@t-online.hu

http://www.vpvkft.hu/

 

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés