Jön a karácsony, irány a Géniusz Könyváruház

Milli és Rémi olvasói Fotó: ém

Milli és Rémi olvasói Fotó: ém

Karácsony közeledtével egyre mozgalmasabbak a napok a Géniusz Könyváruházban.

Hűség. A régió legnagyobb könyváruházában már készülnek a közelgő ünnepre: a polcokon ott sorakoznak a legújabb könyvek.

Kondás Vilmos a Géniusz-lánc tulajdonosa: „A statisztikák szerint a könyv megőrizte előkelő negyedik helyét az ajándékok versenyében, főként karácsonykor, így ilyenkor jelenik meg az új könyvek 40%-a. A Géniusz Könyváruházban minden újdonság (és régebbi siker) megkapható: mindenki talál itt elképzelésének és pénztárcájának megfelelő ajándékot. Ha véletlenül egy keresett könyvet nem tudunk azonnal a vevőink kezébe adni, akkor villámgyorsan meghozatjuk. Különleges, igazi karácsonyfa alá ajánlott könyvünk a Tajthy Krisztina – Boda Lídia szerzőpáros Milli és Rémi miskolci kalandjai című mesekönyve. A 6–12 éveseknek szóló mesekönyv különlegessége, hogy egyik „szereplője” városunk, Miskolc. Miskolciak a szerzők is, a bájos illusztrációk az ugyancsak miskolci Merényi Dániel munkái (ő nemrégiben lett Prima-díjas): nemrégiben zajlott nálunk a könyv nagy érdeklődéssel kísért dedikálása. Az év közben is szívesen látott 30-50-70%-os akcióink decemberben is folytatódnak!

Leslie L. Lawrence dedikálja a Géniusz Könyváruházban most megjelent új könyvét a Kútba rejtett szobor kolostora I–II.-t december 13-án, 15:00-tól!

Fedor Vilmos dedikálja Miskolc legendái című új könyvét december 16-án, 15:00-tól! ÉM

Információk

Címünk: Géniusz Könyváruház, Miskolc, Széchenyi u. 107.

Tel.: 46/412-878

Webáruház: www.geniusz.hu

Facebookon: facebook.com/geniuszkonyvaruhaz

Észak Hűségkártyánk 10% kedvezményt biztosít.

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés