Gyógynövény-Illatszer Szaküzlet Ózd szívében

Hatalmas választék Fotó: ém

Hatalmas választék Fotó: ém

A gyógynövény- és gyógyhatású készítmények közül az ország egyik legnagyobb választékával dolgoznak.

Hűség. Ózd szívében található üzlet már az előző rendszerben is herbáriaként üzemelt, a jelenlegi bővített kínálatuk a következő termékcsoportokból áll: gyógynövények, gyógyhatású készítmények, reformélelmiszerek, bio mosó- és tisztítószerek, sporttáplálék-kiegészítők, minőségi parfümök, dekorkozmetikumok, testápolási termékek, hajfestékek és ruhafestékek.

A kistérség kiemelkedő üzlete a fenti termékkörökben, de 2010 óta már webes felületen, országosan és nemzetközi szinten is forgalmazzák a kiváló minőségű árucikkeket. A kiszolgálásnál csak a bolt méretei szabnak határt. Ha ritka esetben egy keresett árucikk nincs készleten, azt rövid időn belül beszerzik, amit azonnal jeleznek a vásárló felé.  

Minőségi parfümkínálatukban nincs olyan márkás termék, amit ne tudnának a megrendelő részére biztosítani. Ahogy a többi termékkörben is, úgy az illatok világában is a legkedvezőbb árakat biztosítják nemcsak helyben, hanem az internet lehetőségeit kihasználva, országos szinten is.

A forgalmazott dekorkozmetikumok között megtalálhatóak az alacsonyabb árfekvésű termékek, illetve a magasabb minőséget kínáló termékek gyártói is: Rimmel, Astor, L’Oréal, Maybelline stb. A sporttáplálék-kiegészítők elsősorban a BioTech USA választékára alapoznak. ÉM

Információk

3600 Ózd, Vasvár út 31–33.
Tel.: +3630/642-6204, +3648/471-816,

Web: www.illatszerszakuzlet.hu, 

www.eptest.hu.

Az Észak-Magyarország Hűségkártyával vásárlók részére 10% kedvezményt biztosítanak.

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés