Thai gyógymasszázs a „karácsonyfa alá”

Két új masszőr érkezett Thaiföldről Fotó: fehér elefánt

Két új masszőr érkezett Thaiföldről Fotó: fehér elefánt

A thai masszázs méltán vált fogalommá: valóban csodákra képes.

Hűség. A miskolci Fehér Elefánt thaimasszázs-szalonban Thaiföldről érkezett gyógymasszőr hölgyek alkalmazzák a tradicionális thai masszázst. Az eddigi csapathoz nemrégiben két újabb masszőr érkezett Thaiföldről. A thai masszázs testünk energiarendszerét hozza egyensúlyba, az izmok nyújtásával, nyomásával: az eredmény a szabad energia­áramlás. A gyógymasszőrök az ujjaikat, kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják, a hatást a testrészek kimozgatásával, „kiropogtatásával” fokozzák. Az ősi fogásokat csak hosszú idő alatt lehet elsajátítani, a thai gyógymasszőrök generációi éveken át adják át egymásnak az évszázados fogásokat.

Az erősen igénybe vett ízületek és izmok igen jól reagálnak a thai gyógynövényes masszázsra, a fáradt test és lélek igazi felüdítője pedig a thai olajos masszázs. Ezek mellett a Fehér Elefánt specialitása a Garra Rufa halpedikűr, amelynek során apró, fog nélküli halak távolítják el a lábról az elhalt hámsejteket.

A Fehér Elefántban a hét minden napján (vasárnap is) reggel 9-től este 9-ig szívesen látják az egészségüket megőrizni kívánókat vagy éppen csak felüdülni vágyókat. ÉM

Információk

Régi és új vendégeiket karácsony közeledtével számos akcióval várják. (Facebook: https://www.facebook.com/feherelefantthaimasszazs)

Fehér Elefánt Gyógymasszázs Szalon, Miskolc, Szinvapark II. emelet, 70/244-5152, www.thaimasszazs-miskolc.hu Észak Hűségkártyánk 10% kedvezményt nyújt.

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés