Jön a karácsony, irány a Dzsungel és a Maugli!

Karácsony előtt is: irány a Maugli Játékbolt Fotó: haon

Karácsony előtt is: irány a Maugli Játékbolt Fotó: haon

Szülőknek, nagyszülőknek kihívást a karácsonyi ajándék kiválasztása.

Hűség. Ebben a nem könnyű helyzetben segít nekünk gazdag kínálatával Miskolc főutcájának két legrégebbi játékboltja, a Dzsungel Játékbolt (a színházzal szemben) és a Maugli Játékbolt (a Szinvaparkkal szemközti sarkon).

Ezek az üzletek az áraik miatt is népszerűek, hiszen közel 20 éve a lehető legalacsonyabban tartják az árakat, az Észak Hűségkártya pedig további 10% kedvezményt biztosít. Mindkét üzletben felkészült, nagy gyakorlatú eladók segítenek kiválasztani a gyermekek számára legideálisabb játékokat. A gondosan válogatott, minőségi, korosztályokhoz illő játékok fejlesztik a gyermekek kreativitását, képzelőerejét, megfigyelő képességét, ugyanakkor szórakoztatóak is. A paletta a bébicsörgőktől a legkomolyabb távirányítós kamerás drónokig, helikopterekig – sőt a felnőtteknek szóló társasjátékokig terjed.

A polcokon sorakoznak a szebbnél szebb hintalovak, felfújható ugráló állatok, éneklő babák, babaházak, kastélyok, hintók, vasutak, távirányítós autók, autópályák, fajátékok, 3D puzzle-k és társasjátékok. Óriási választékot kínálnak plüssfigurákból is. ÉM

Információk

Hatalmas a LEGO-választék is, ráadásul most a LEGO AKCIÓ 30% kedvezményt nyújt mindenkinek, nem csak az Észak Hűségkártya tulajdonosoknak.

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés