A cégarculat fontos része a jó munkaruha

Most már szerszámok is
Most már szerszámok is

A jó munkaruha nem egyszerű dolog: számos feltételnek kell megfelelnie.

Hűség. A jó munkaruha védi viselőjét, komfortos, nem akadályozza a munkavégzésben, nem mellékesen pedig esztétikus megjelenése révén kedvező képet alakít ki a cégről, melyhez a munkaruha viselői tartoznak.

Miskolcon, munkaruházat terén meghatározó az 1997-ben alakult Revoo, mely kezdetben munkaruhákat és kiegészítőket forgalmazott, majd – tapasztalataikat felhasználva – munkaruhagyártással is foglalkozik.

Busku „Axe” István cégvezető: „Modelljeink fiatalosak, a fazonvilágunk dinamikus és modern. Legnagyobb büszkeségünkre már több mint 9800 regisztrált ügyfelünk van. Vevőink többnyire az alkalmazottaik megjelenésére igényes vállalkozók köréből kerülnek ki. Ők már tudják, hogy a termelékenység egyik záloga a munkások komfortérzete. Új termékcsoport, a szerszám is megjelent palettánkon: Extol-, Toya-Yato-, Format-, Gedore-, Carolus-, Tactix-kéziszerszámokat és Makita-, AEG-, Millwaukee-­szerszámgépeket is forgalmazunk. Feliratozást, szitanyomást is vállalunk, a készleten lévő több mint 1000 pólóra, vagy hozott anyagra is!
Remélem, nemsokára Önt is elégedett vevőink sorában tudhatjuk!”

A Revoo-nál Észak Hűségkártyánk 5% kedvezményt biztosít a munkavédelmi termékekből. ÉM

 

Információk

Próbálja ki webes ruhatervezőnket is! Kövessen bennünket Facebookon, hogy értesüljön újdonságainkról, akcióinkról! www.facebook.com/RevooMunkaruha

Revoo Munkaruházat, Védőeszköz Szaküzlet

Nyitva:

hétfő–péntek: 8–16, szombat: 8–12.

Cím: 3508 Miskolc, Csabavezér u. 39.

Tel.: 46/560-566, 70/364-8884

Fax: 46/432-000

E-mail: revoo@revoo.hu Internet/Webáruház: http://www.revoo.hu

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés