Mesevilág a Dzsungel és a Maugli Játékboltokban

Mesés választék
Mesés választék

A gyerekek álma ajándékot kapni: ez komoly kihívás a felnőtteknek.

Miskolc. A felnőttek szeretnek ajándékozni a kicsiknek, de jól kiválasztani az ajándékot komoly gond szülőknek, nagyszülőknek egyaránt. Ebben segít nekünk Miskolc főutcájának két legrégebbi játékboltja, a Dzsungel Játékbolt (a színházzal szemben) és a Maugli Játékbolt (a Szinvaparkkal szemközti sarkon).

Ezekben a boltokban – a divatot is követve – a gyermekek számára legideálisabb játékokat forgalmazzák, korosztályonként hozzájuk illő választékkal. A gondosan válogatott, minőségi árukészlet darabjai fejlesztik a gyermekek kreativitását, képzelő­erejét, megfigyelő képességét, ugyanakkor szórakoztatóak is minden korosztálynak: a paletta a bébi­csörgőktől a legkomolyabb távirányítós kamerás drónokig, vagy a felnőtteknek szóló társasjátékokig terjed.

A polcokon sorakoznak a szebbnél szebb hintalovak, felfújható ugráló állatok, éneklő babák, babaházak, kastélyok, hintók, vasutak, távirányítós autók, autópályák, fajátékok, 3D puzzle-k és társasjátékok. Óriási választékot kínálnak plüssfigurákból is, megtalálható itt többek között Mazsola, Manócska, Bambi, Süsü vagy Micimackó és barátai is. Hatalmas a LEGO-választék ezekben az üzletekben, ez az ajándékok között a jolly joker.

A Maugliban és a Dzsungelben szakképzett, rendkívül felkészült, nagy gyakorlatú eladók várják a vevőket: készségesen, szakszerűen segítenek kiválasztani a gyermek nemének, korosztályának és érdeklődési körének legjobban megfelelő ajándékot, tanácsokkal, ötletekkel segítenek. ÉM

 

Információk

Az árak nagyon barátságosak, az Észak hűségkártya pedig további 10% kedvezményt biztosít.

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés