General 2005: alaptól a tetőig jó minőségben

Szakértelem, minőség
Szakértelem, minőség

Nincs kis vagy nagy munka, csak minőségi munka van.

Miskolc. Legyen szó egyetlen lakás kifestéséről vagy egy nagy ipari csarnok építéséről, a General 2005 tulajdonosa, Bordás Attila azt vallja, hogy jó minőségben, korrekt áron és határidőre kell megvalósítani, hiszen az építőiparban másként nem lehet hosszú távon sikeresen működni. A General 2005 pedig ezt tudja, bő évtizede van jelen a piacon, átélte az ágazatot sújtó válságot, melyben sok nagy cég padlót fogott.

A siker receptje Bordás Attila szerint olyan egyszerű, mint a habarcsé: ahhoz cement és homok kell, a minőségi munkához pedig szakértelem, odafigyelés, technológiai fegyelem, továbbá egy állandó csapat, melyet alkalmanként bővít segítőkkel, ha nagy volumenű munkáról van szó. Lehet persze dicsérni egy kivitelező céget, az igazi mérce azonban az építtetők elégedettsége. Utóbbit jelzi számtalan sikeres referenciamunkájuk, így például a Star Plus Kft. liftrendszere vagy az Ebédfutár Kft. telephelye (ide éppen most térnek vissza egy bemutatóterem építésére).

A General 2005 nevéből megfelelően tetőfedést, ácsmunkát, bádogozást, hideg- és melegburkolást, szobafestést, mázolást, gipszkartonozást, általános kőműves munkákat, asztalosmunkákat, hőszigetelést, dryvitolást vállal, ezekből Észak Hűségkártyánk 15% kedvezményt biztosít. ÉM

 

Információk

Kedvező áron vállalják családi házak építését, felújítását, átalakítását. Tevékenységüket főként Miskolcon és a megyében végzik, de megrendelőjük lehet bárhol az országban.

Telefon: 06/20 490-3246,

06/70 625-1768

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés