Macrodont: náluk értő kezek biztonságában

Törődnek a lelkünkkel is
Törődnek a lelkünkkel is

A fogorvosi székben nem érezzük jól magunkat: a Macrodontnál azon vannak, hogy ez ne így legyen.

Miskolc. A Macrodont Fogászati Rendelő az Arany János téren, a Macropolis épülete mögött található. Szlogenjük – „Értő kezek biztonságában” – azt sejteti, hogy itt szájunk, fogaink egészsége mellett a „lelkünkkel is törődnek”: náluk minden körülmény azt szolgálja, hogy csökkentse a fogorvosi beavatkozásoktól való szorongásunkat.

A Macrodontnál a legkorszerűbb fogászati kezeléseket végzik: esztétikus tömést, fémmentes koronákat és fogpótlásokat, fogbeültetést (implantációt), professzionális fogfehérítést, lézeres ínysebészetet és kezelést. A sugárterhelést minimalizáló digitális röntgenfelvételt használnak. A páciensek igényeit maximálisan szem előtt tartva az egész fogazatra kiterjedően olyan megoldást kínálnak, amely nem csak átmenetileg oldja meg problémánkat, hanem hosszútávon kielégítő eredményt nyújt – esztétikailag és funkcionálisan egyaránt.

A fogászati kezelések jelentős kiadással járhatnak, amire esetleg előre nem is számítunk. A Macrodont-nál minden páciensnek kezelési tervet készítenek, amely egyben tájékoztat a költségekről is. Észak Hűségkártyánk 10% kedvezményt nyújt! ÉM

Információk

Várják szeretettel minden régi és új páciensüket, előzetes bejelentkezés alapján:

Macrodont Fogászat

Miskolc, Arany János tér 18. fsz. 2.

Rendelés:

hétfő, szerda, péntek 14.00–18.00

Tel: 46/414-222

és 30/935-4505

www.macrodont.hu

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés