Különleges festékek (is) a Flóra Festék Boltban

A Szentpáli utca sarkán
A Szentpáli utca sarkán

Mi minden kell egy háztartás tisztán tartásához, karbantartásához, felújításához?

Miskolc. Nem könnyű úgy válaszolni, hogy semmi fontos ne maradjon ki. Ha biztos választ keresünk erre a nem könnyű kérdésre, akkor irány a Flóra Festék és Háztartási Bolt a Zsolcai kapuban. Valójában három boltról van szó, egymás közvetlen közelében: a már említett Festék és Háztartási Boltról a Zsolcai kapu 8. szám alatt, mellette a 4–6. szám alatt az Illatszer Boltról, és közelükben, a Szentpáli utca 19. szám alatti Festékboltról.

A boltcsoport zászlóshajója a Flóra Festék és Háztartási Bolt: itt szinte minden kapható, ami egy háztartáshoz kell. A Szentpáli utcai Festékbolt viszont különlegességeket is kínál, például a Thermoline festéket. A Thermoline különleges beltéri, mosható falfesték, amely apró, üreges, vákuumtöltésű üveggolyócskákat tartalmaz, ezeknek köszönhetően hőszigetelő és páralecsapódás gátló bevonatot képez. A Thermoline ráadásul páraáteresztő és a felülete öntisztuló: ideális konyhák, fürdőszobák festésére, illetve a lakás túl hideg, nedvesedésre hajlamos falainak festésére. Tíz színben kapható, melyek egymással keverhetők. A Festékboltot azért is kedvelik a vevők, mert parkolási lehetőség is van, ami a belvárosban nagy szó.

A Flóra Kft. üzleteiben vonzó árakon találhatjuk meg a nagy márkák legtöbbjét. ÉM

Információk

Észak Hűségkártyánk 5% kedvezményt nyújt az árakból.

Festékbolt Miskolc, Szentpáli u. 19. 46/505-760, Háztartási és Festék Bolt Miskolc, Zsolcai kapu 8. 46/414-435, Illatszerbolt Miskolc Zsolcai kapu 4-6. 46/329-894

web: http://florakft.uw.hu/

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés